BeerRunning

A Mediona tenim un dels grans elaboradors de cervesa artesana del món.
Per això vàrem creure convenient una dosis més de felicitat, ajuntar el córrer amb la cervesa, ja que porta un fotimer de nutrients que ens ajuden a recuperar-nos i a hidratar-nos.


CLASSIFICACIONS

Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç:

  CLASSIFICACIONS 2a Beerrunning

Facebook Beerrunning Senglars Mediona

En el Facebook sortegem dorsals, pengem vídeos, recorreguts, imatges de la cursa i altres, proposem dies d'entrenament i moltes altres coses que segur us agradaran i us seran útils. Aquí teniu l'enllaç.

Facebook Beerrunning Senglars Mediona


Beerrunning 2018 - 3 de juny

Aquest any per la Beerrunning de St. Joan de Mediona us oferim dos recorreguts espectaculars, 10K i 20K amb 500 i 1000 de desnivell positiu, un got de cervesa artesana ALES AGULLONS, un entrepà de butifarra i obsequis.


Tobada i aparcament a la zona esportiva de St. Joan de Mediona.

Servei de vestidors i dutxes.

7:30 a 8:30 Recollida de dorsals i inscripcions (si hi han dorsals. 10K 170p i 20k 230p)

9:00 Sortida.


Dos avituallaments sòlid i liquid i un amb líquid en cursa.

Al arribar, cervesa artesana ALES AGULLONS o refresc i entrepà de butifarra.

Per als corredors de la 20K: Al KM 9, on es separen els dos recorreuguts, es plantarà un control de temps. Tothom que sobrepassi de 1h 40min continuarà per al circuit 10K. 

Entrega de premis: 12:00h

Edad mínima 12 anys. Els menors d'edad han de complementar l'autorització que trobareu al reglament.


Obsequis. Buf tubular.

Per als 50 primers inscrits, tant el la cursa 10K com 20K, obsequiarem amb uns mitjons tècnics a més del buf.


Preu inscripcions: Es tanquen inscripcions via web el 31/05/2018

Cursa 10K - 15 €

Cursa 20K - 17 €

El dia de la cursa 20€


Totes les curses tindran les següents classificacions, vàlides tant per categories masculines com femenines. Trofeus per a les tres primeres i primers de la general i al primer i primera de cada categoria:

  • GENERAL.
  • JÚNIOR: de 14 a 22 anys (Nascuts entre els anys 1996-2004) 
  • SÉNIOR: de 23 a 39 anys (Nascuts entre els anys 1979-1995) 
  • VETERÀ: de 40 a 50 anys (Nascuts entre els anys 1969-1978)
  • MÀSTER: de 50 A 59 anys (Nascuts entre els anys 1959-1968)
  • SÚPERMÀSTER: més de 60 anys

beerrunning@senglarsmediona.catINSCRIPCIONS I LLISTAT 10K

El fet d'inscriure't acceptes el reglament de la cursa.

El dia de la cursa es faran reportatges que es penjaran al web i que es podran fer servir per realitzar videos promocionals. 

Inscripció Beerrunning 10K 2018  Llistat inscrits


INSCRIPCIONS i LLISTAT 20K

El fet d'inscriure't acceptes el reglament de la cursa. 

El dia de la cursa es faran reportatges que es penjaran al web i que es podran fer servir per realizar videos promocionals. 

Inscripció Beerrunning 20K 2018  Llisat inscrits


Beerrunning 10K 2018

El recorregut de la 10K es comparteix amb la 20K. Es surt del poliesportiu de St. Joan direcció al Castell, es fan els primers 800m per asfalt. Ens dirigim fins a l'entrada de l'empresa Esturion i iniciem un corriol que voreja per la part alta el riu Mediona fins a travessar-lo. Creuem el camí asfaltat del castell i passem per la masia de l'Obac. Agafem el camí fins a un corriol de molta pendent i de nova obertura que ens pujarà fins al pessebre. 

Farem uns 600m pel camí ample i girarem cap al balcó de les roques blanques on gaudirem d'una vista espectacular. Baixarem per un corriol de nova obertura (corriol de les roques blanques). Farem un descens tècnic i divertit. Ens acostarem de nou a l'Obac i rependrem el corriol dels marges (obert el 2017). Anirem direcció St. Joan per un tros de camí ample on els beerrunners 20K es desviaran a l'esquerra per tornar a pujar la muntanya. Els 10k agafaran el divertit corriol del XIC, que travessa un rierol i et porta als rentadors i a St. Joan de Mediona. 

Track Beerrunning 10K 2018.klm  Track Beerrunning 10K 2018.wikiloc


Beerrunning 20K 2018

Deixem els beerrunners 10K que vagin a fer la cervesa i reprenem la pujada de la muntanya del marquès pel corriol ombril fins dalt la carena, on baixem per un corriol de nova obertura amb força pendent i tècnic. Tornem a pujar pel camí ample fins a trobar el trencall de la masia de Bolet, però l'agafem en direcció Cases Noves. En un quilòmetre farem la pujada de la tartera que vam baixar el 2017, una pujada força dura. Arribarem a dalt la carena de les torres elèctriques i baixarem seguint la línia de les torres, però sense tirolina. Una baixada molt guapa amb bona vista on veurem Cal Casanelles. Baixarem fins el fondo de la riera que ens portarà fins a Cases Noves on farem un "puja baixa" seguint el camí. Reenganxarem l'inici de recorregut de l'any passat, amb un corriol que ens portarà al camí direcció St. Joan que el deixarem per agafar un altre corriol que ens aproparà a Puigmoltó i fins a St. Joan de Mediona.

Track Beerrunning 20K 2018.klm  Track Beerrunning 20K. WikilocClub Senglars Mediona    Passatge Escoles,9    08773 Sant Joan de Mediona     senglarsmediona@gmail.com