BeerRunning

A Mediona tenim un dels grans elaboradors de cervesa artesana del món.
Per això vàrem creure convenient una dosis més de felicitat, ajuntar el córrer amb la cervesa, ja que porta un fotimer de nutrients que ens ajuden a recuperar-nos i a hidratar-nos.


Beerrunning 2020

La lV BEERRUNNING SENGLARS de MEDIONA, queda anul·lada.


Vista del Castell de Mediona


ALES AGULLONS, la cervesa de MEDIONA

ALES AGULLONS, la cervesa de Mediona, ha estrenat el palmarés del Premi Steve Huxley creat per el Barcelona Beer Festival i que aquest any ha celebrat la primera edició. NotíciaINSCRIPCIONS A LA PART INFERIOR

.


Beerrunning 2019 - 2 de juny

La Beerrunning Senglars de Mediona és natura, és corriol, és baixades tècniques i divertides, és pujades dures trencacames, és vistes que desperten l'esperit, és TERRITORI SENGLAR.

Recorreguts espectaculars, 10K i 20,5K amb 500 i 1000 de desnivell positiu, un got de cervesa artesana ALES AGULLONS, un entrepà de botifarra, una samarreta tècnica i obsequis.

Trobada i aparcament a la zona esportiva de St. Joan de Mediona.

Servei de vestidors i dutxes.

7:30 a 8:30 Recollida de dorsals i inscripcions (si hi han dorsals. 10K 130p i 20k 130p)

9:00 Sortida.

Dos avituallaments en cursa. Sòlid i líquid al km 5 i un líquid al km 15. Al arribar, cervesa artesana ALES AGULLONS o refresc i entrepà de butifarra.

Per als corredors de la 20,5K: Al KM 9, on es separen els dos recorreuguts, es plantarà un control de temps. Tothom que sobrepassi de 1h 40min continuarà per al circuit 10K. 

Entrega de premis: 12:00h

Edad mínima 12 anys. Els menors d'edad han de complementar l'autorització que trobareu al reglament.

Obsequi. Samarreta tecnica de tirants

Preu inscripcions: Tancament inscripcions web (30/05/19)

  • Cursa 10K - 15 €
  • Cursa 20,5K - 17 €
  • El dia de la cursa 20€

Totes les curses tindran les següents classificacions, vàlides tant per categories masculines com femenines. Trofeus per a les tres primeres i primers de la general i al primer i primera de cada categoria:

  • GENERAL.
  • JÚNIOR: de 14 a 20 anys (Nascuts entre els anys 1999-2005) 
  • SÉNIOR: de 21 a 39 anys (Nascuts entre els anys 1980-1998) 
  • VETERÀ: de 40 a 49 anys (Nascuts entre els anys 1970-1979)
  • MÀSTER: de 50 A 59 anys (Nascuts entre els anys 1960-1969)
  • SÚPERMÀSTER: més de 60 anys
  • EQUIP

beerrunning@senglarsmediona.catFacebook Beerrunning Senglars Mediona

En el Facebook sortegem dorsals, pengem vídeos, recorreguts, imatges de la cursa i altres, proposem dies d'entrenament i moltes altres coses que segur us agradaran i us seran útils. Aquí teniu l'enllaç.

Facebook Beerrunning Senglars Mediona


Beerrunning 10K 2019

El recorregut de la 10K es comparteix amb la 20K. Es surt del poliesportiu de St. Joan direcció al Castell, es fan els primers 800m per asfalt. Ens dirigim fins a l'entrada de l'empresa Esturion i iniciem un corriol que voreja per la part alta el riu Mediona fins a travessar-lo. Creuem el camí asfaltat del castell i passem per la masia de l'Obac. Agafem el camí fins a un corriol de molta pendent que ens pujarà fins al pessebre.

Farem uns 600m pel camí ample i girarem cap al balcó de les roques blanques on gaudirem d'una vista espectacular. Farem un descens tècnic i divertit enllaçant amb un altre corriol que ens acostarà de nou a l'Obac i rependrem el corriol dels marges. Anirem direcció St. Joan per un tros de camí ample on els beerrunners 20K es desviaran a l'esquerra per tornar a pujar la muntanya. Els 10k agafaran el divertit corriol del XIC, que travessa un rierol i et porta als rentadors i a St. Joan de Mediona. 


Beerrunning 20,5K 2019

...(ve de la 10K) Deixem els beerrunners 10K que vagin a fer la cervesa i reprenem la pujada de la muntanya del marquès pel corriol ombril fins dalt la carena, on baixem per un corriol amb força pendent i tècnic. Tornem a pujar pel camí ample fins a trobar el trencall de la masia de Bolet, però l'agafem en direcció Cases Noves. 

Farem un parell de quilòmetres per aquest corriol ample on passem per dos fondos ombrils. Arribarem al camí que ens portarà a quasi a dalt la carena de les torres elèctriques i baixarem seguint la línia de les torres, però sense tirolina. Una baixada molt guapa amb bona vista. Baixarem fins el fondo de la riera per uns corriols que ens duran fins a Cal Casanelles i cap a l'avituallament. Tornarem a pujar uns 100m de desnivell i i baixarem fins a Cases Noves de Can Pardo.

Farem la útima pujada per agafar el camí direcció St. Joan. El deixarem per agafar un altre corriol que ens aproparà a Puigmoltó i fins a St. Joan de Mediona.


INSCRIPCIONS BEERRUNNING 2019

El fet d'inscriure't acceptes el reglament de la cursa. 

El dia de la cursa es faran reportatges que es penjaran al web i que es podran fer servir per realitzar videos promocionals. 

Inscripció Beerrunning 2019


LLISTAT D’INSCRITS

.

Llistat d’inscrits
Club Senglars Mediona    Passatge Escoles,9    08773 Sant Joan de Mediona    senglarsmediona@gmail.com  beerrunning@senglarsmediona.cat